ÜZLETI TERVEZÉS, PROJEKTMENEDZSMENT

 

Vállalkoznál, vagy épp nem működik a céged? Új termék, vagy szolgáltatás bevezetése előtt állsz? Új piacra lépnél meglévő termékeddel/ szolgáltatásoddal? Stratégiát váltanál? Piackutatással felvázoljuk lehetőségeid! Környezetelemzéssel felmérjük a vállalkozás, termék, vagy szolgáltatás üzleti lehetőségeit, megtervezzük a lehetséges üzleti stratégiát, a lehetséges eszközöket, megoldásokat, céljaid megvalósításához.

 

 

 

KOMMUNIKÁCIÓ-, MARKETING-, ÉS PIACKUTATÁS

Alakítsuk ki közösen céged kommunikációs és marketing stratégiáját! Te adod a termékedhez/ szolgáltatásodhoz szükséges szakértelmet, mi hozzáadjuk az online kommunikációban megszerzett tudásunkat és megtervezzük, hogy mely csatornákon és milyen időben érdemes közzétenni az adott termékre, vagy szolgáltatásra irányuló hirdetést. Végeredmény: tervezhető, sikeres, és ügyfélbarát vállalkozás .

 

 

KÖZÖSSÉGI MARKETING MEGOLDÁSOK

 

 

Tudod, hogy a céged online jelenlétével kellene foglalkoznod, de nincs időd rá vagy esetleg nincs meg a kellő szakértelmed? A START Kommunikáció a megoldás! Olcsóbb, hatékonyabb, mert nem belsős munkatársat kell megbíznod a marketingfeladatokkal, de új marketingest sem kell felvenned. Mi megtervezzük a marketingstratégiád, keresőoptimalizált tartalommal töltjük fel weboldalad és közösségi oldalaid. Tartalomszerkesztés, blog, digitális marketing kampányok. Így mindig szem előtt leszel!